woorden - betekenis
  Home  |  Over  |  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
 

Links
Lista de palabras
Betekenis en definitie van heel wat Spaanse woorden.

Liste de mots
Wie een uitstap naar Frankrijk plant, kan zich alvast onderdompelen in de Franse taal.

Inktpatronen
De goedkoopste toners en inktpatronen. Zowel originele als compatibele producten.

Chinese vertalingen
China Connection: vertalingen en tolken Chinees-Nederlands, zowel vrij als beëdigd.


 

goedkope inktpatronen en toners

Soigneur

Betekenis van "Soigneur" volgens wikipedia:
Een soigneur is een lid van een wielerploeg, verantwoordelijk voor het soigneren[1] van wielrenners. Het verzorgen van de wielrenners houdt onder andere het verstrekken van voedsel[2], water en massages aan de sporters van een wielerploeg in. Vaak zijn soigneurs gespecialiseerd in sportvoeding. Ook moeten soigneurs voor het KNWU in het bezit zijn van het diploma sportmassage of fysiotherapie in combinatie met Basiscursus Soigneurs om deze functie uit te oefenen. Ook voor het transport van de renners is de soigneur verantwoordelijk.
Dit is slechts een flard van de hele tekst. Er is uiteraard veel meer info te vinden op het fantastische wikipedia. Lees de actuele tekst hier.1 of meerdere synoniemen van (of puzzelwoorden gelinkt aan) "Soigneur":
- Verzorger (9 lang)

In een puzzelwoordenboek zijn wellicht meer resultaten te vinden, maar puzzelaars kunnen mogelijks toch geholpen worden met bovenstaande lijst, tijdens het invullen van bijvoorbeeld een kruiswoordraadsel. Ook voor tekstschrijvers of vertalers is het interessant steeds een paar alternatieven achter de hand te hebben voor een regelmatig terugkerend woord. De synoniemen zijn dus niet enkel bedoeld als hulp bij het puzzelen of tijdens het oplossen van een kruiswoordpuzzel, raadsel of kwis.

Spellingsinfo te vinden op het onvolprezen woordenlijst.org:
[soig·neur], de[m.], soigneurs [soig·neurs]

Het aantal letters van Soigneur is 8

Woorden die je volledig kan terugvinden in "Soigneur":
- EU
- O.i.

"Soigneur" bevat de volgende letters:
- 1 x e
- 1 x g
- 1 x i
- 1 x n
- 1 x o
- 1 x r
- 1 x s
- 1 x u

De MD5-hash van het woord "Soigneur" is: 1b6b6204f47bdcd90c969420db8b6542
MD5 (Message Digest Algorithm 5) is een veelgebruikte cryptografische hashfunctie met een 128-bit hashwaarde. MD5 is als internetstandaard (RFC 1321) gebruikt in vele veiligheidstoepassingen en wordt ook gebruikt om de integriteit van bestanden te controleren.

De SHA1-hash van het woord "Soigneur" is: d6df41a9296eda337815ec865f223f4b391359a9
De SHA-familie (Secure Hash Algorithm) is een verzameling gerelateerde cryptografische hashfuncties ontworpen door de Amerikaanse National Security Agency en gepubliceerd door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology.

Via Rot13 encodering wordt "Soigneur" omgezet in: "Fbvtarhe"
Rot13 is een simpel encryptiealgoritme. Het behoort tot de Caesarrotaties (waarbij een alfabet gebruikt wordt dat een aantal plaatsen verschoven is). Het idee is om letters dertien plaatsen op te schuiven in het alfabet, en bij de Z weer terug te gaan naar de A.

 
© woordenlijst.eu