woorden - betekenis
  Home  |  Over  |  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
 

Links
Lista de palabras
Betekenis en definitie van heel wat Spaanse woorden.

Liste de mots
Wie een uitstap naar Frankrijk plant, kan zich alvast onderdompelen in de Franse taal.

Inktpatronen
De goedkoopste toners en inktpatronen. Zowel originele als compatibele producten.

Cartouches d'encre et toner pas cher
De goedkoopste inktpatronen in het Frans.

Chinese vertalingen
China Connection: vertalingen en tolken Chinees-Nederlands, zowel vrij als beëdigd.

Goedkope sierbloempotten
Bloempotten, bloembakken, kruidenpotten, draagtassen, gieters en andere tuinbenodigdheden.


 

goedkope inktpatronen en toners

Rapmuziek

Betekenis van "Rapmuziek" volgens wikipedia:
Rap (een vermeend backroniem van Rhythm And Poem) is een van de elementen van de hiphopcultuur. Een rapper, vertelt op ritmische wijze een (rijmende) tekst of improviseert (freestyle), meestal op een beat, maar soms ook a capella. Het woord "to rap" of "rapping" werd al in de 18e eeuw in het Britse Engels gebruikt en betekent niets anders dan "zeggen" (to say). Het werd door de Afro-Amerikanen overgenomen en betekent in het Afro-Amerikaans Engels converseren (kletsen). Gesproken tekst met instrumentale en/of ritmische begeleiding is door de jaren heen altijd al gebruikt, maar de song The Revolution will not be televised door de Amerikaanse zwarte dichter Gil Scott-Heron uit 1971 kan beschouwd worden als een vroege vorm van rap. Anderen zouden hem volgen en deze vroege vorm van rap werd in Jamaica door reggaezangers overgenomen en evalueerde eind jaren zeventig tot de hiphop. Vanuit Jamaica veroverde deze opnieuw de Verenigde Staten. Al vrij spoedig kwam er een onderscheid tussen East Coast Rap (Notorious BIG, Wu-Tang Clan, Run DMC) en West Coast Rap (2Pac, Ice-T, N.W.A., Eazy E).
Dit is slechts een flard van de hele tekst. Er is uiteraard veel meer info te vinden op het fantastische wikipedia. Lees de actuele tekst hier.Spellingsinfo te vinden op het onvolprezen woordenlijst.org:
[rap·mu·ziek], de[v.]

Het aantal letters van Rapmuziek is 9

Woorden die je volledig kan terugvinden in "Rapmuziek":
- Ie
- Mu
- Muziek
- P.
- Ra
- Rap
- Uzi
- Z.i.
- Ziek

"Rapmuziek" bevat de volgende letters:
- 1 x a
- 1 x e
- 1 x i
- 1 x k
- 1 x m
- 1 x p
- 1 x r
- 1 x u
- 1 x z

De MD5-hash van het woord "Rapmuziek" is: 4e1716757a33c2fb2d2a242b67a8d962
MD5 (Message Digest Algorithm 5) is een veelgebruikte cryptografische hashfunctie met een 128-bit hashwaarde. MD5 is als internetstandaard (RFC 1321) gebruikt in vele veiligheidstoepassingen en wordt ook gebruikt om de integriteit van bestanden te controleren.

De SHA1-hash van het woord "Rapmuziek" is: e139cb0e6b97ca6a24f056324e97b0b2a7dd1c39
De SHA-familie (Secure Hash Algorithm) is een verzameling gerelateerde cryptografische hashfuncties ontworpen door de Amerikaanse National Security Agency en gepubliceerd door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology.

Via Rot13 encodering wordt "Rapmuziek" omgezet in: "Enczhmvrx"
Rot13 is een simpel encryptiealgoritme. Het behoort tot de Caesarrotaties (waarbij een alfabet gebruikt wordt dat een aantal plaatsen verschoven is). Het idee is om letters dertien plaatsen op te schuiven in het alfabet, en bij de Z weer terug te gaan naar de A.

 
© woordenlijst.eu