woorden - betekenis
goedkope inktpatronen en toners

Larf

Betekenis van "Larf" volgens wikipedia:
Een larve (ook larf) is de eerste levensfase nadat het dier uit het ei gekomen is en dat afwijkt van het volwassen stadium waarin de voortplanting plaatsvindt. Larven komen voor bij veel vissoorten en alle amfibieën en bij zeer veel ongewervelde diergroepen. Ongewervelde dieren waarvan de meeste soorten een larvaal stadium bezitten zijn de insecten, aquatiele kreeftachtigen, rankpootkreeften, mariene (en sommige zoetwater) weekdieren, de stekelhuidigen, trematoden, borstelwormen, enzovoort. Veel diergroepen volgen een karakteristieke ontwikkeling en niet bij alle is het larvale stadium het enige stadium voordat het volwassen stadium bereikt wordt: soms zitten er nog één of meer andere stadia tussen zoals bij de insecten. De larvale stadia van verschillende diergroepen hebben ook vaak een eigen naam, zo worden het vrijzwemmende stadium van veel vissen de trochophora-larve genoemd.
Dit is slechts een flard van de hele tekst. Er is uiteraard veel meer info te vinden op het fantastische wikipedia. Lees de actuele tekst hier.

1 of meerdere synoniemen van (of puzzelwoorden gelinkt aan) "Larf":
- Made (4 lang)

In een puzzelwoordenboek zijn wellicht meer resultaten te vinden, maar puzzelaars kunnen mogelijks toch geholpen worden met bovenstaande lijst, tijdens het invullen van bijvoorbeeld een kruiswoordraadsel. Ook voor tekstschrijvers of vertalers is het interessant steeds een paar alternatieven achter de hand te hebben voor een regelmatig terugkerend woord. De synoniemen zijn dus niet enkel bedoeld als hulp bij het puzzelen of tijdens het oplossen van een kruiswoordpuzzel, raadsel of kwis.

Spellingsinfo te vinden op het onvolprezen woordenlijst.org:
larve

Het aantal letters van Larf is 4

Woorden waarin "Larf" helemaal voorkomt:
- Insectenlarf

Woorden die je volledig kan terugvinden in "Larf":
- Ar
- La

Woorden die je kan vormen gebruik makend van de letters van "Larf", in willekeurige volgorde:
- Af
- Al
- Ar
- Fa
- La
- Laf
- Ra
- Ral

"Larf" bevat de volgende letters:
- 1 x a
- 1 x f
- 1 x l
- 1 x r

De MD5-hash van het woord "Larf" is: bab5c13989062c71111628e0402ac29d
MD5 (Message Digest Algorithm 5) is een veelgebruikte cryptografische hashfunctie met een 128-bit hashwaarde. MD5 is als internetstandaard (RFC 1321) gebruikt in vele veiligheidstoepassingen en wordt ook gebruikt om de integriteit van bestanden te controleren.

De SHA1-hash van het woord "Larf" is: 5564c15d2ebcb8020e4a8dd824d30f2f20c6d563
De SHA-familie (Secure Hash Algorithm) is een verzameling gerelateerde cryptografische hashfuncties ontworpen door de Amerikaanse National Security Agency en gepubliceerd door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology.

Via Rot13 encodering wordt "Larf" omgezet in: "Ynes"
Rot13 is een simpel encryptiealgoritme. Het behoort tot de Caesarrotaties (waarbij een alfabet gebruikt wordt dat een aantal plaatsen verschoven is). Het idee is om letters dertien plaatsen op te schuiven in het alfabet, en bij de Z weer terug te gaan naar de A.


Lista de palabras
Betekenis en definitie van heel wat Spaanse woorden.

Liste de mots
Wie een uitstap naar Frankrijk plant, kan zich alvast onderdompelen in de Franse taal.

Inktpatronen
De goedkoopste toners en inktpatronen. Zowel originele als compatibele producten.

Chinese vertalingen
China Connection: vertalingen en tolken Chinees-Nederlands, zowel vrij als beëdigd.
© woordenlijst.eu