woorden - betekenis
  Home  |  Over  |  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  
 

Links
Lista de palabras
Betekenis en definitie van heel wat Spaanse woorden.

Liste de mots
Wie een uitstap naar Frankrijk plant, kan zich alvast onderdompelen in de Franse taal.

Inktpatronen
De goedkoopste toners en inktpatronen. Zowel originele als compatibele producten.

Cartouches d'encre et toner pas cher
De goedkoopste inktpatronen in het Frans.

Chinese vertalingen
China Connection: vertalingen en tolken Chinees-Nederlands, zowel vrij als beëdigd.

Goedkope sierbloempotten
Bloempotten, bloembakken, kruidenpotten, draagtassen, gieters en andere tuinbenodigdheden.


 

goedkope inktpatronen en toners

Bahco

Betekenis van "Bahco" volgens wikipedia:
Bahco (Engelse sleutel) is een merknaam van een Zweedse fabrikant van gereedschappen, B.A. (Bernt August) Hjort & Company (tot 1954). De naam wordt in Nederland veelal als generieke naam gebruikt voor een Engelse sleutel, ook voor die van andere merken. Een Engelse sleutel is een verstelbare moersleutel die dezelfde toepassing heeft als een steeksleutel, maar waarvan de bekwijdte in grootte verstelbaar is met een wormwiel. De sleutel kan daarmee binnen bepaalde grenzen aan elke maat zeskantige of vierkante moer of boutkop worden aangepast.
Dit is slechts een flard van de hele tekst. Er is uiteraard veel meer info te vinden op het fantastische wikipedia. Lees de actuele tekst hier.1 of meerdere synoniemen van (of puzzelwoorden gelinkt aan) "Bahco":
- Schroefsleutel (14 lang)

In een puzzelwoordenboek zijn wellicht meer resultaten te vinden, maar puzzelaars kunnen mogelijks toch geholpen worden met bovenstaande lijst, tijdens het invullen van bijvoorbeeld een kruiswoordraadsel. Ook voor tekstschrijvers of vertalers is het interessant steeds een paar alternatieven achter de hand te hebben voor een regelmatig terugkerend woord. De synoniemen zijn dus niet enkel bedoeld als hulp bij het puzzelen of tijdens het oplossen van een kruiswoordpuzzel, raadsel of kwis.

Spellingsinfo te vinden op het onvolprezen woordenlijst.org:
de[m.], bahco's [bah·co's]

Het aantal letters van Bahco is 5

Woorden die je volledig kan terugvinden in "Bahco":
- Ah
- BA
- Bah

"Bahco" bevat de volgende letters:
- 1 x a
- 1 x b
- 1 x c
- 1 x h
- 1 x o

De MD5-hash van het woord "Bahco" is: 2e6055a9ebaf946a023a4f1f54ddc859
MD5 (Message Digest Algorithm 5) is een veelgebruikte cryptografische hashfunctie met een 128-bit hashwaarde. MD5 is als internetstandaard (RFC 1321) gebruikt in vele veiligheidstoepassingen en wordt ook gebruikt om de integriteit van bestanden te controleren.

De SHA1-hash van het woord "Bahco" is: 1153f3ad97bf5123078253513984c086214e0c06
De SHA-familie (Secure Hash Algorithm) is een verzameling gerelateerde cryptografische hashfuncties ontworpen door de Amerikaanse National Security Agency en gepubliceerd door het Amerikaanse National Institute of Standards and Technology.

Via Rot13 encodering wordt "Bahco" omgezet in: "Onupb"
Rot13 is een simpel encryptiealgoritme. Het behoort tot de Caesarrotaties (waarbij een alfabet gebruikt wordt dat een aantal plaatsen verschoven is). Het idee is om letters dertien plaatsen op te schuiven in het alfabet, en bij de Z weer terug te gaan naar de A.

 
© woordenlijst.eu